Kerkdiensten - preek beluisteren Kerkdiensten - preek beluisteren

De kerkdiensten zijn live beschikbaar gemaakt voor onze site. Daarnaast is het ook mogelijk om eerdere diensten terug te luisteren.

Live luisteren
Klik live-uitzending beluisteren  om vanaf circa 9.40 uur de dienst te volgen. Op de getoonde pagina kiest u (door mddel van dubbelklikken) voor het bestand: christus-triumfator.m3u. U kunt nu via uw eigen audio-software de preek rechtstreeks beluisteren. Voorbeelden van veelgebruikte audio-spelers zijn:

• iTunes
  • Quicktime
  • Windows Media Player

Problemen, vragen of opmerkingen kunnen gemeld worden bij de webmasters.

Diensten terugluisteren
Hieronder volgt een lijst met opgenomen diensten van de afgelopen tijd. Deze diensten kunt u nog achteraf beluisteren. Houd er bij het terugluisteren rekening mee dat de diensten kunnen beginnen met een stuk stilte. Klik hier voor het terugluisteren..
Meer informatie over de hieronder vermelde kerkdiensten is terug te vinden op de pagina Kerkdiensten.

2018

Let op: vanaf september 2018 kunt u de opgenomen diensten terugluisteren via bovenstaande link!
Datum Kerkdienst en voorganger

26-8 Zondagsdienst, ds. Robin ten Hoopen