Autodienst

Autodienst:

Mensen die langdurig of tijdelijk slecht ter been zijn kunnen voor een bezoek aan de kerkdiensten gehaald en weer thuisgebracht worden. Hiervoor kunt u een beroep doen op de autodienst.

Coördinator: Wouter Muller

datum en tijdstip 27-07-2014 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

CTK

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten

Zomerprogramma 2014: Een plek onder de zon

Voor wie deze zomer in de stad blijft organiseert de Christus Triumfatorkerk 9 zomeractiviteiten. Van 10 juli t/m 14 augustus is er iedere donderdag om 14.30 uur een activiteit. In de kerkdiensten van 20 juli, 3 en 10 augustus komt het thema ‘Een plek onder de zon’ terug. Kerkdiensten beginnen om 10.00 uur.
meer

EINDE SEIZOEN PAUZECONCERTEN
In de maanden juni, juli en augustus zijn er geen pauzeconcerten in de Christus Triumfatorkerk. Het eerste concert van het nieuwe seizoen zal op donderdag 25 september plaatsvinden.

COLLECTEBONNEN BESTELLEN
meer