kinderdienst en creche

Creche:

Elke zondag is er voor de kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar opvang.

Kindernevendienst

Elke zondag, met uitzondering van de zomervakantie, gaan de kinderen naar hun eigen kinderdienst. (kindernevendienst)

Hierbij zijn kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar welkom. We nemen het Licht mee van de Paaskaars en gaan naar een eigen ruimte in de kerk. We lezen samen het Bijbelverhaal en verwerken dit in een spel, een gesprek of een creatieve opdracht. Tijdens de collecte komen alle kinderen terug in de kerkdienst. Op deze manier wordt de kerkgang wel gestimuleerd, maar hebben de kinderen hun eigen activiteit.

Met Pasen en met Kerst hebben de kinderen een grotere inbreng in de kerkdienst, die dan in overleg met de voorganger en de leiding van de kindernevendienst wordt voorbereid.

Elk jaar houden we een inzameling voor een goed doel. Zo hebben we al eens veel geld ingezameld met onze sponsorloop voor Irpanana, een organisatie in Bolivia, en zorgden we er met elkaar voor dat 2 kinderen in Nairobi een jaar lang naar school konden gaan en een schooluniform kregen.

We hopen je snel te ontmoeten!

.

datum en tijdstip 26-04-2015 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart

CTK

Lid in de Orde van Oranje Nassau

Het heeft de koning behaagd ons gemeentelid Carla Wolbersen te benoemen tot lid in de Orde van Oranje-Nassau, vanwege haar jarenlange inzet voor de vroegere Wilhelminakerk en de huidige Christus Triumfatorkerk. Wij zijn trots en dankbaar voor- en met haar.

wij hebben ook een Facebook Pagina

Benefietconcert tbv orgel CTK