Maaltijdproject werkt samen met Esloocollege

Benno Veentjer aan het werk in het Esloocollege
Maaltijdproject werkt samen met Esloocollege
Dit seizoen is het maaltijdproject weer gestart in de de Christus Triumfatorkerk. Elke tweede vrijdag van de maand is iedereen welkom om in de kerk te komen eten. U/je krijgt een driegangenmaaltijd voorgeschoteld voor €5,-
De maaltijd wordt om 18.00 uur geopend en rond 19.30 uur beëindigd.
Je bent van harte welkom! Opgeven kan vóór woensdag 12.00 uur via e-mail, of bel (070) 38 35 804.

Op 10 september kookten de beide voorgangers van dit oecumenische project nog zelf. Vanaf 8 oktober worden de maaltijden verzorgd door het Esloocollege. Topkok Benno Veetjer zal op vrijdag met zijn leerlingen op school de maaltijden bereiden. Vervolgens worden ze in de kerk door onze vrijwilligers uitgeserveerd.

Kom dat proeven!
Elke tweede vrijdag van de maand van 18.00 tot 19.30 uur in de Tabe Zijlstrazaal van onze kerk.
Data voor dit seizoen: 10 september, 8 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari 2022, 11, februari, 11 maart, 8 april, 13 mei en 10 juni.
Uiteraard respecteren we de geldende coronaregels.