Voorjaarsschoonmaak

Ons kerkgebouw wordt intensief gebruikt. Allereerst door onszelf: op zondag en doordeweeks met alle gespreksgroepen, koffieochtenden, vergaderingen en talloze activiteiten. Daarnaast wordt het gebouw intensief verhuurd. Doordat we zoveel gebruikers in het gebouw hebben en onze gemeente zoveel vrijwilligers rijk is, blijft er ook wel eens iets achter in het gebouw waarvan niemand de herkomst meer weet.
De klusgroep heeft enkele weken terug een eerste aanzet gegeven om de kerk op te ruimen. De kerkenraad heeft dit stokje overgenomen en de overige dingen uitgezocht. Op 4 februari willen we graag deze opruimactie voortzetten, door nog wat spullen af te voeren en meteen een grote schoonmaak te houden in de kerk. Daarvoor hebben we uw en jouw hulp nodig!
We starten op zaterdag 4 februari om 9.00 uur liefst met een grote groep vrijwilligers. In groepjes maken we allemaal een stukje van het gebouw schoon. Als we met veel zijn, zijn we in een ochtend klaar, als we met minder zijn gaan we 's middags nog even door. Wij zorgen voor koffie, thee en Bossche bollen en indien nodig voor een broodje.
Komt allen! informatie en opgeven bij Jacqueline Ammeraal: scriba@ctkerk.nl en 06 14849432.
Vele handen maken licht werk...