TOP2000-kerkdienst geannuleerd

Nog nooit eerder was er in Den Haag een TOP2000kerkdienst! Vorig jaar stond hij al gepland en stak corona er een stokje voor. Op 2 januari lukte het niet vanwege de avondlockdown, maar op 30 januari gaat het gebeuren.
Een kerkdienst met daarin alleen muziek uit de TOP2000. Geen orgel maar een band met toetsen, percussie gitaar, bas en dwarsfluit. En veel zangers en zangeressen.
Het ziet ernaar uit dat u en jij er niet live bij aanwezig kunnen zijn, maar vier online mee: TOP2000-kerkdienst, 30 januari 2022, 17.00 uur, op ons YouTubekaaal.

TOP 2000 kerkdienst 30 januari 17.00 uur – online
Muziek met inhoud. Populaire muziek die het leven beschrijft. Met alle vragen, twijfel, hoop en euforie. De TOP2000 staat er vol mee.
Die muziek klinkt in deze TOP2000kerkdienst.
Het thema is 'I'm strong'. In dat thema klinkt de muziek van Di-rect, BlØf, Miss Montreal, Danny Vera, Leonard Cohen, Laura Daigl anders. Zeker als we het naast een verhaal uit de Bijbel leggen, waarin Elia nieuwe kracht krijgt in de woestijn van zijn leven.

De band bestaat uit:
Christian Hutter (toetsen)
Arie Kraaijeveld (gitaar)
Servaas van der Zijden (percussie)
Abel Rote (bas)
Imme van den Akker (dwarsfluit)
Sanneke Hendrich, Miriam Busse, Annika Kruithof, Nynke Hutter en Sebastiaan Kranenburg (zang).
Liturg is ds. Jaap van den Akker