Stille week en Pasen

Het is de beslissende week van het christendom. De Stille Week. Hierin voltrekt zich het hele leven. Van de glorieuze intocht van Jezus in Jeruzalem, via het laatste avondmaal met zijn leerlingen, naar de angst in de hof van Getsemané tot aan de verlatenheid aan het kruis. In de paasnacht gebeurt het wonder. We beleven opnieuw de tocht van donker naar licht, van dood naar leven.
Dat wonder ervaar je in de liturgie. De kerkdiensten van Witte Donderdag, Goede Vrijdag en de Paaswake zijn eigenlijk één viering waarin we de gang naar Pasen meemaken.
Vier je mee? (Witte) donderdag 14 april om 19.30 uur, (Goede) vrijdag 15 april 19.30 uur en zaterdag 16 april om 21.00 uur (Paaswake). De diensten duren steeds een klein uur.
Op zondag 17 april vieren we voluit Pasen. Om 8.30 uur met een paasontbijt en om 10.00 uur met een feestelijk kerkdienst. Voor het Paasontbijt kun je je opgeven via paasontbijt@ctkerk.nl. De kerkdienst om 10.00 uur is uiteraard voor iedereen vrij te bezoeken. Welkom!