Nieuwe diaconaal opbouwwerker

In augustus nam Chris van Wieren afscheid van onze gemeente. Hij verhuisde met Fanny naar Schaarsbergen. Chris was eerst drie jaar jeugdwerker in onze gemeente maar de laatste anderhalf jaar was hij actief als diaconaal opbouwwerker. Met zijn vertrek ontstond er dus een vacature in onze diaconie..
Het heeft even geduurd, maar inmiddels is deze vacature ingevuld! Met ingang van 1 juni a.s. begint Maja Postma als diaconaal opbouwwerker. Ze komt in dienst bij Stek en werkt in de Haagse Hout, dus zowel voor de Duinzichtkerk als onze kerk. Ze gaat onze wijkdiaconie ondersteunen en is actief op de grens van onze kerk en de wijk waarin we wonen.
Maja woont in Waddinxveen en is afkomstig het welzijnswerk. In Waddinxveen is ze jarenlang diaken geweest. Zo heeft ze ervaring in en buiten de kerk. De sollicitatiegesprekken verliepen zeer plezierig. We hebben dus alle vertrouwen in een goede samenwerking!. Met de diaconie van de Duinzichtkerk wordt besproken wanneer Maja haar kerkelijke zending in een van onze kerken krijgt.

Maja's conactgegevens vind je hier.