Maaltijdproject 8 april

Elke tweede vrijdag van de maand kunt u, kun je een driegangenmenu eten in de Tabe Zijlstrazaal van onze kerk. Deze maaltijden worden bereid door leerlingen van het Esloocollege – een school voor praktijkonderwijs. Vrijwilligers van de kerk dekken vervolgens de tafels en dienen de maaltijd op.
Op vrijdag 8 april gaat het net even anders. Dan komen de leerlingen met twee docenten naar school en verandert de Tabe Zijlstrazaal in een heus restaurant. De leerlingen zullen de maaltijden als echte obers opdienen.
U bent van harte welkom! Ook deze keer bedragen de kosten €5,-. Tijdens deze speciale avond is er plaats voor veertig gasten. Geef u op vóór 28 maart a.s. via maaltijd@ctkerk.nl of bij Irene de Groot 06-45746544.