Geloofsopvoedingsavond 24 juni

Geloofsopvoedingsavond met Maartien Hutter
Hoe kan ik (mijn) kinderen op een passende en open manier meegeven wat geloven is? Zijn er nieuwe manieren om met kinderen de Bijbel te ontdekken en erover in gesprek te komen?
Het zijn vragen die leven bij ouders die hun kinderen met de bijbel willen laten opgroeien en ook vragen waar we in de kinderkerk regelmatig tegen aanlopen.
Op dinsdag 24 juni zal Maartien Hutter, werkzaam bij het Nederlands Bijbelgenootschap ingaan op deze vragen. Maartien ontwikkelt de geloofsopvoedingsmethode Bijbel Basics, die wij ook elke zondag in de kinderkerk gebruiken. Maartien is ook de auteur van het boek “Nooit meer een kleurplaat”. Een prikkelend boek met ideeën hoe je je kind thuis en in de kinderkerk mee kunt nemen in de Bijbelverhalen.
Een boeiende avond voor iedereen die zich bezighoudt met de geloofsopvoeding van kinderen van de basisschool, ouders, grootouders en leiding van de kinderkerk.
De avond begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00. in de Christus Triumfatorkerk.