Welkom op de website Christus Triumfatorkerk

Welkom op de website Christus Triumfatorkerk

Onze kerk is gelegen in Den Haag, in het hart van de wijk Bezuidenhout. Op deze plek willen wij een open gemeente zijn met aandacht voor iedereen die in het Bezuidenhout woont, werkt of gewoon op ons pad komt.

Op deze site vindt u informatie over onze gemeente. Zo kunt u bijvoorbeeld lezen wie wij zijn en welke activiteiten we ontplooien.

De Christus Triumfatorkerk maakt onderdeel uit van twee kerkelijke verbanden: de Gereformeerde Kerk 's-Gravenhage Oost  (GKO) en de Protestantse Gemeente 's-Gravenhage (PGG).

In de GKO wordt samengewerkt met de Noorderkerk en de Pax Christikerk.
In de PGG wordt intensief samengewerkt met de Duinzichtkerk in de Benoordenhout. 

Het team bestaat uit:

  • Jaap van den Akker, predikant

  • Chris van Wieren, diaconaal opbouwwerker


Klik hier voor de gegevens van de predikanten en kerkelijk werker van dit team.

Visie en Missie

De Christus Triumfatorkerk is een gemeente die met haar beide benen in de wijk Bezuidenhout en Mariahoeve staat. Met deze zin begint ons beleidsplan 2015-2019. Nieuwsgierig geworden? U kunt meer lezen op de pagina: organisatie.
 

Bezoek onze diensten

Wij nodigen u van harte uit om naast het lezen van deze site ook eens 'live' onze kerk te bezoeken. Immers de sfeer in onze gemeente, de hartelijkheid en de beleving van ons geloof, kunnen we niet via een website overdragen. 

U bent van harte welkom!

Kerkdienst online meevieren

Wilt u een kerkdienst thuis meevieren? Dan kan dat live via ons YouTubekanaal vanaf zondagmorgen 9.50 uur of achteraf wanneer het u uitkomt. 

 

terug