Kerkdiensten beluisteren Kerkdiensten beluisteren

De kerkdiensten zijn beschikbaar via deze link. U kunt op deze pagina kiezen voor live luisteren of om een kerkdienst terug te luisteren.
Let op: sinds enige tijd wordt de  externe website waarop de kerkdiensten te beluisteren zijn  (http://83.85.107.63/) door enkele antivirusprogramma's geblokkeerd. Dit is op te lossen door deze website in het antivirusprogramma als veilig te definieren. Intussen zal ook gezocht worden naar een structurele oplossing voor dit probleem.

De live uitzendingen zijn vanaf ongeveer 9.50 uur te volgen. Op de getoonde pagina kiest u (door mddel van dubbelklikken) voor het bestand: christus-triumfator.m3u. U kunt nu via uw eigen audio-software de kerkdienst rechtstreeks beluisteren. Voorbeelden van veelgebruikte audio-spelers zijn:

• iTunes
  • Quicktime
  • Windows Media Player

Als u een kerkdienst wilt terugluisteren houd er dan rekening mee dat de diensten kunnen beginnen met een stuk stilte.

Problemen, vragen of opmerkingen kunnen gemeld worden bij de webmasters.