Preken terug lezen Preken terug lezen

Sinds december 2018 zijn de preken van ds., Jaap van den Akker terug te lezen op deze website. Zie http://www.ctkerk.nl/preken.

 
Kerstnachtdienst

Kerstnachtdienst

Kerstnachtdienst in de Christus Triumfatorkerk. Met het klassieke Kerstevangelie en een profetie over zwaarden die worden omgesmeed tot ploegscharen. Het thema is: “Hoop en verlangen”
Met medewerking van: The Sprinter Singers, olv Ies Roos, begeleiding Emile Chappin, piano.
Ds. Jaap van den Akker, voorganger en Arie Kraaijeveld op het orgel
 
Zondag 24 december 2018
Aanvang: 21.00 uur, zingen vanaf 20.45 uur

 
Met DEZINNEN naar Kerst

Met DEZINNEN naar Kerst

Woensdag 19 december 19.00-21.30 uur

19.00 uur Kerstmeditatie
aansluitend rond ca 19.30 uur programma met
Alain Verheij (columnist, dominee des twitterlands en
beste theologische boek 2018), enkele (muzikale)
intermezzo’s, hapje & drankje en gelegenheid om
elkaar een goede Kerst te wensen.
Kom, en neem vrienden mee!

 

lees meer »
 
Maaltijd Project: Kerst Maaltijd Project: Kerst

Elke vrijdag kunt je met buurtgenoten gezellig samen eten in de kerk. Voor €7,- staat er om 18.00 uur een driegangendiner voor je klaar. Opgeven bij Irene de Groot (070-3835804).
Op vrijdag 21 december is er een speciaal Kerstdiner. Met vier gangen, bekende kerstliederen en een kerstgedachte van ds. Jaap van den Akker.
Er kunnen maximaal 40 mensen mee-eten, dus geef je snel op!

 
Vacature koster-beheerder 24-32 uur

Vacature koster-beheerder 24-32 uur

Ben jij een ondernemend, betrokken en flexibel organisatietalent en zet jij je graag gastvrij in voor andere mensen? Dan is de Christus Triumfatorkerk op zoek naar jou! Vanaf 1 februari 2019 zijn wij namelijk op zoek naar een nieuwe koster-beheerder voor ons kerkgebouw.

lees meer »
 
Wie komt het fairtrade team versterken?

Wie komt het fairtrade team versterken?

Voor de Fairtrade werkgroep van de Christus Triumfatorkerk zijn we op zoek naar iemand die de inkoop & financiën wil gaan doen. Als werkgroep willen we duurzaamheid binnen de kerk concreet maken. Wie wil hieraan bijdragen?
Info en aanmelden via

 
Protestantse Kerk Den Haag biedt kerkasiel Protestantse Kerk Den Haag biedt kerkasiel

De Protestantse Kerk Den Haag volgt de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Katwijk op met het bieden van kerkasiel aan het gezin Tamrazyan. Een voortdurende kerkdienst moet de familie rust bieden. Doel is, volgens Theo Hettema, voorzitter van de Algemene Kerkenraad, tijd en ruimte te creëren voor dialoog met de overheid over een dilemma waar volgens Hettema geen kerk voor geplaatst zou moeten worden: kiezen tussen respect voor de overheid en het beschermen van de rechten van een kind.

lees meer »
 
Nieuwe rekeningnummers Nieuwe rekeningnummers

De rekeningnummers voor de ‘vaste vrijwillige bijdragen’ zijn ondergebracht bij de Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). SKG maakt voor het verzorgen van het betalingsverkeer gebruik van de systemen van Van Lanschot Bankiers. Per 1 november a.s. stopt Van Lanschot deze dienstverlening en gaat SKG gebruikmaken van de systemen van de Rabobank. Hierdoor wijzigt het rekeningnummer voor de vaste vrijwillige bijdragen per 1 november 2018.

lees meer »
 
Nieuwe koster-beheerder Nieuwe koster-beheerder

Per 1 oktober hebben we een nieuwe koster-beheerder Wouter Beeftink (ad interim). Vanwege het vertrek van Kristin Anderson hebben we een vacature voor een vaste koster-beheerder. Zie vacature elders op deze site.

 
Intredepreek ds. Jaap van den Akker

Intredepreek ds. Jaap van den Akker

Op 2 september 2018 deed ds. Jaap van den Akker intrede in de Christus Triumfatorkerk. Omdat er geen opname van de dienst is, is de preek op de website geplaatst.

lees meer »
 
Verkoop Fair Trade 2018 Verkoop Fair Trade 2018

Dinsdag 20-2-2017 | 18:40
Ook in 2018 is de Fair Trade werkgroep weer actief in de CTK. Ze concentreren zich op de verkoop van levensmiddelen. In april en november is de wereldwinkel Wassenaar ook aanwezig met fairtrade non-food producten. Zie de lijst met data hieronder:

lees meer »
 
Geschiedenis van de v/m Gereformeerde Kerk Geschiedenis van de v/m Gereformeerde Kerk

dinsdag 3-1-2017 | 13:49
De website GereformeerdeKerken.info heeft onlangs een uitgebreid artikel geplaatst over de geschiedenis van de v/m. Gereformeerde Kerk te 's-Gravenhage-West. Een leuk en informatief artikel. Het is hier te lezen.

 
Pagina zaalverhuur vernieuwd Pagina zaalverhuur vernieuwd

woensdag 26-10-2016 | 14:13
De pagina met informatie over zaalverhuur in de Christus Triumfatorkerk is volledig vernieuwd.

lees meer »
 
Uitleg website menu Uitleg website menu

Maandag 17-10-2016 | 11:25
Met een nieuwe indeling van de website komen ook de eerste vragen over het gebruik. Met deze post wordt het website menu iets meer uitgelegd. Het belangrijkste om te onthouden is: alle kopjes zijn aanklikbaar!

lees meer »