Lezingen en teksten van documenten

Lezingen voorjaar 2013

3 april 2013: Secularisatie & de Kerk van Morgen

- tekst Prof Donner

- tekst Prof. Dekker

- tekst Prof. Janssen

Lezingen cyclus  door:  Prof. dr. A.F. Sanders  (emeritus hoogleraar Cognitieve Psychologie)

In het najaar van 2011, in de maanden september, oktober, november en december werden vier lezingen gehouden.
Het thema daarvan was:

Hedendaagse kernvragen   voor het christelijk geloof

U kunt hieronder de tekst van de lezingen downloaden

datum en tijdstip 27-07-2014 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

CTK

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten

Zomerprogramma 2014: Een plek onder de zon

Voor wie deze zomer in de stad blijft organiseert de Christus Triumfatorkerk 9 zomeractiviteiten. Van 10 juli t/m 14 augustus is er iedere donderdag om 14.30 uur een activiteit. In de kerkdiensten van 20 juli, 3 en 10 augustus komt het thema ‘Een plek onder de zon’ terug. Kerkdiensten beginnen om 10.00 uur.
meer

EINDE SEIZOEN PAUZECONCERTEN
In de maanden juni, juli en augustus zijn er geen pauzeconcerten in de Christus Triumfatorkerk. Het eerste concert van het nieuwe seizoen zal op donderdag 25 september plaatsvinden.

COLLECTEBONNEN BESTELLEN
meer