Dining & Wining - Jonge professionelen

Ben je nieuw in de wijk of loop je al een tijdje mee? Voor iedereen die zoekt naar een gelegenheid om op informele wijze andere jonge professionelen te leren kennen, zijn de activiteiten van Dining & Wining dè plek.

Vier keer per jaar wordt er een gezellige activiteit georganiseerd, Dining & Wining genaamd. Dit kan bijvoorbeeld een picknick in het park zijn of een borrel bij iemand thuis. Het doel hiervan is een moment creëren waarop jonge mensen van binnen en buiten de gemeente elkaar op een ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

De komende Dining & Wining zal overdag zijn. Na de kerkdienst op 1 juni gaan we in park Clingendael picknicken en genieten van de lekkernijen die een ieder heeft meegenomen. Uiteraard met een leuke activiteit. Een succesvolle formule, zo is de afgelopen jaren gebleken.

Leuk als je erbij bent, dus noteer vast in je agenda!
Aanmelden kan bij Mirjam Goudart:

Groeten,
                Soozy, Hannelies en Mirjam

Meer informatie bij ds. Berit Bootsma of Mirjam Jansen.

datum en tijdstip 27-04-2014 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

Pauzeconcert donderdag 24 april 12.30-13.15 uur

Brendan Conroy (cello), Irina Bedicova (zang), Javier Krohn (piano), Zsófia Lázár (fluit) en Helen Papacostopoulou (zang) brengen u een programma getiteld: 'Greek sound of the 20th century'. De toegang is vrij. U bent van harte welkom!

CTK

Actie Kerkbalans 2014