Dining & Wining - Jonge professionelen

Ben je nieuw in de wijk of loop je al een tijdje mee? Voor iedereen die zoekt naar een gelegenheid om op informele wijze andere jonge professionelen te leren kennen, zijn de activiteiten van Dining & Wining dè plek.

Vier keer per jaar wordt er een gezellige activiteit georganiseerd, Dining & Wining genaamd. Dit kan bijvoorbeeld een picknick in het park zijn of een borrel bij iemand thuis. Het doel hiervan is een moment creëren waarop jonge mensen van binnen en buiten de gemeente elkaar op een ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

De komende Dining & Wining is een borrel op vrijdag 13 februari. Het beloofd een spannende avond te worden! Leuk als je erbij bent, dus noteer vast in je agenda! Aanmelden kan bij Mirjam Goudart:

De overige data voor de Dining & Wining zijn
13 februari 2015                Freaky Friday
7 juni 2015 (zondag)         Dining & Walking @ the park

eer informatie bij ds. Berit Bootsma of Mirjam Goudart.

datum en tijdstip 01-02-2015 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart

Pauzeconcert 22 januari afgelast!

Helaas moeten we u mededelen dat het Pauzeconcert van donderdag 22 januari is afgelast. Van het Koninklijk Conservatorium kregen we bericht dat degene die zou spelen moest afzeggen. Het is nu te kort dag om vervanging te vinden. Het volgende Pauzeconcert zal op 12 februari plaatsvinden. Graag tot dan!

CTK

zaterdagmiddag-concerten
4 zaterdagmiddag concerten in de CTK
'JONG TALENT OP HET PODIUM '

BeamTeam
We hebben twee Beamers! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten

Actie Kerkbalans 2015

Uw Kerk in Balans