Dining & Wining - Jonge professionelen

Ben je nieuw in de wijk of loop je al een tijdje mee? Voor iedereen die zoekt naar een gelegenheid om op informele wijze andere jonge professionelen te leren kennen, zijn de activiteiten van Dining & Wining dè plek.

Vier keer per jaar wordt er een gezellige activiteit georganiseerd, Dining & Wining genaamd. Dit kan bijvoorbeeld een picknick in het park zijn of een borrel bij iemand thuis. Het doel hiervan is een moment creëren waarop jonge mensen van binnen en buiten de gemeente elkaar op een ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

De komende Dining & Wining zal overdag zijn. Na de kerkdienst op 1 juni gaan we in park Clingendael picknicken en genieten van de lekkernijen die een ieder heeft meegenomen. Uiteraard met een leuke activiteit. Een succesvolle formule, zo is de afgelopen jaren gebleken.

Leuk als je erbij bent, dus noteer vast in je agenda!
Aanmelden kan bij Mirjam Goudart:

Groeten,
                Soozy, Hannelies en Mirjam

Meer informatie bij ds. Berit Bootsma of Mirjam Jansen.

datum en tijdstip 27-07-2014 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

CTK

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten

Zomerprogramma 2014: Een plek onder de zon

Voor wie deze zomer in de stad blijft organiseert de Christus Triumfatorkerk 9 zomeractiviteiten. Van 10 juli t/m 14 augustus is er iedere donderdag om 14.30 uur een activiteit. In de kerkdiensten van 20 juli, 3 en 10 augustus komt het thema ‘Een plek onder de zon’ terug. Kerkdiensten beginnen om 10.00 uur.
meer

EINDE SEIZOEN PAUZECONCERTEN
In de maanden juni, juli en augustus zijn er geen pauzeconcerten in de Christus Triumfatorkerk. Het eerste concert van het nieuwe seizoen zal op donderdag 25 september plaatsvinden.

COLLECTEBONNEN BESTELLEN
meer