Dining & Wining - Jonge professionelen Dining & Wining - Jonge professionelen

Ben je nieuw in de wijk of loop je al een tijdje mee? Voor iedereen die zoekt naar een gelegenheid om op informele wijze andere jonge professionelen te leren kennen, zijn de activiteiten van Dining & Wining dè plek.

Vier keer per jaar wordt er een gezellige activiteit georganiseerd, Dining & Wining genaamd. Dit kan bijvoorbeeld een picknick in het park zijn of een borrel bij iemand thuis. Het doel hiervan is een moment creëren waarop jonge mensen van binnen en buiten de gemeente elkaar op een ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

De komende Dining & Wining is een barbecue op vrijdag 4 september. Het beloofd een spannende avond te worden! Leuk als je erbij bent, dus noteer vast in je agenda! Aanmelden kan bij Team wine & dine:

De overige data voor de Dining & Wining zijn
13 november 2015 borrelavond (wijn- en spijsproeverij)

eer informatie bij ds. Berit Bootsma of bij team wine & dine.

Kerkdienst - Bevestiging ambtsdragers
datum en tijdstip 06-09-2015 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart

CTK

Talentenveiling

In plaats van Bazar
10-10-2015
Talentenveiling

wij hebben ook een Facebook Pagina

COLLECTEBONNEN BESTELLEN

Zomerstop Pauzeconcerten
In de zomermaanden zijn er geen Pauzeconcerten in de Christus Triumfatorkerk. Eind september start de nieuwe serie concerten. Tegen die tijd vindt u de informatie op onze website.