Dining & Wining - Jonge professionelen

Ben je nieuw in de wijk of loop je al een tijdje mee? Voor iedereen die zoekt naar een gelegenheid om op informele wijze andere jonge professionelen te leren kennen, zijn de activiteiten van Dining & Wining dè plek.

Vier keer per jaar wordt er een gezellige activiteit georganiseerd, Dining & Wining genaamd. Dit kan bijvoorbeeld een picknick in het park zijn of een borrel bij iemand thuis. Het doel hiervan is een moment creëren waarop jonge mensen van binnen en buiten de gemeente elkaar op een ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

De komende Dining & Wining is een borrel op vrijdag 13 februari. Het beloofd een spannende avond te worden! Leuk als je erbij bent, dus noteer vast in je agenda! Aanmelden kan bij Mirjam Goudart:

De overige data voor de Dining & Wining zijn
13 februari 2015                Freaky Friday
7 juni 2015 (zondag)         Dining & Walking @ the park

eer informatie bij ds. Berit Bootsma of Mirjam Goudart.

datum en tijdstip 10-05-2015 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart

CTK

zomerprogramma 2015

Lid in de Orde van Oranje Nassau

Het heeft de koning behaagd ons gemeentelid Carla Wolbersen te benoemen tot lid in de Orde van Oranje-Nassau, vanwege haar jarenlange inzet voor de vroegere Wilhelminakerk en de huidige Christus Triumfatorkerk. Wij zijn trots en dankbaar voor- en met haar.

wij hebben ook een Facebook Pagina

Benefietconcert tbv orgel CTK