Ontmoetingsplek jonge ouders - Jonge professionelen

In de wijk Bezuidenhout en de Christus Triumfatorkerk zijn veel jonge ouders. Het is een fase waarin er van alles verandert in het leven van deze ouders. Adviezen komen van alle kanten op hen af. Het is lang niet altijd duidelijk wat goed is voor het gezin en de kinderen.

Om (jonge) ouders de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten en te praten over de (geloofs)opvoeding is er in de Christus Triumfatorkerk een ontmoetingsplek voor jonge ouders. Deze ontmoetingsplek is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.  Terwijl de kinderen lekekr spelen gaan wij in gesprek over thema's die gaan over geloofs- en waardeoverdracht. Hoe leer je je kind(eren) wat goed is en wat het geloof voor jou betekent?

De volgende ontmoetingsplek staat gepland op zaterdag 11 oktober. Kinderen zijn van harte welkom om mee te komen, want voor hen wordt ook gezorgd!

Datum:                                    11 oktober 2014
Tijd:                                        15.00-17.30 inloop vanaf 14.45
Plaats:                                    Christus Triumfatorkerk
Thema:                                  Bidden: hoe doe je dat nou?
Inclusief                                 opvang voor de kinderen
Kosten:                                   € 2,50 per volwassene

Contacpersoon: ds. Berit Bootsma.

Kerkdienst - startzondag
datum en tijdstip 21-09-2014 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart

CTK

Startzondag 21 september
We vieren het begin van het nieuwe kerkenwerkseizoen. Muzikale medewerking wordt verleend door het interkerkelijk gemengd koor Les Chantres uit Papendrecht onder leiding van Hans van Blijderveen. De aanvang van de dienst is om 10.00 uur.

Niet open op ‘Open Monumentendag’
Dit jaar zal de Christus Triumfatorkerk op de Open Monumentendag, zaterdag 13 september, niet te bezichtigen zijn. Echter, op zaterdag 20 september staan, in verband met de opening van de nieuwe tentoonstelling, de deuren van de kerk vanaf 16.00 uur voor iedereen open.

Tentoonstelling september 2014

Opening tentoonstelling
'De Kunst van het erbij horen'
20 september 16.00 u
meer info:

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten

COLLECTEBONNEN BESTELLEN
meer