Werk & Balans - Jonge professionelen

In de afgelopen jaren zijn er twee trainingen 'Werk & Balans' georganiseerd in het kader van het project Jonge Professionelen en de Christus Triumfatorkerk. Deze trainingen waren opgezet om mensen in de leeftijd van 25 tot 40 jaar te helpen bij het vinden van een goede balans in het dagelijkse leven. Hierbij zijn onder andere de volgende thema's voorbij gekomen: 'Wat zijn je inspiratiebronnen en kernwaarden?' en 'Hoe ga je om met drukte, stress en tegenslagen?' De deelnemers waren enthousiast over dit initiatief.

Komend jaar zullen we op nieuwe wijze aandacht geven aan het thema werk en de balans met het privéleven. Want uit de reacties in de afgelopen seizoenen is gebleken dat dit veel mensen bezighoudt.

- Wat betekent levenskunst voor jou?
- Wat maakt jou gelukkiger?
- Welke verlangens leven in jou?
- Hoe zet je dromen om in daden?
- Welke stap ga jij morgen zetten?

Een cursus die je op het spoor zet van levenskunst.

Voor iedereen tussen 25-40 jaar die graag bewust(er) wil leven.

In de cursus Levenskunst gaan we aan de slag met deze vragen. De cursus is o.a. gebaseerd op het boek De maakbaarheid van het geluk van Sonja Lyubomirsky.

De cursus is vooral praktisch van aard. Verschillende werkvormen helpen je om je dromen op het spoor te komen en die met anderen te delen. Zo hopen we je uit te dagen meer vanuit je dromen en verlangens te gaan leven.

We putten zowel uit sociale wetenschappelijke bronnen als de christelijke spiritualiteit. Hierdoor is er voor iedereen - christelijk of niet - iets om mee aan de slag te gaan. Er is voldoende ruimte om dat er uit te halen wat voor jou van waarde is.

De workshop bestaat uit drie avonden:
            avond 1: Aan geluk kun je werken. Tips voor geluk
            avond 2: Leven vanuit je verlangen
            avond 3: Je droom realiseren

Voel de vrijheid om ook je collega’s en/of vrienden voor deze cursus uit te nodigen. Zij kunnen zeker ook aanhaken!

Data:
dinsdag 10 en 31 maart 2015
donderdag 16 april 2015

Tijd:
20.00-22.00 uur

Locatie:
Christus Triumfatorkerk
Juliana van Stolberglaan 154

Kosten:
€ 15,-.

Opgave en informatie:
ds. Berit Bootsma

datum en tijdstip 31-05-2015 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart

Pauzeconcert donderdag 23 mei 12.30-13.15 uur

Tia Iskandar (piano) speelt werken van Mozart, Chopin, Ligeti en Godowsky. De toegang is vrij. U bent van harte welkom!

CTK

Benefietconcert tbv orgel CTK

Op 2 juli 2015
pianoconcert door
Guy Livingston
info:

Musical Ester

CTKerk en Duinzichtkerk
voeren gezamenlijk een musical op!
Vrijdag 12 juni en zaterdag 13 juni a.s.
Toegang gratis!
meer info:

Actie Kerkbalans 2015

Uw Kerk in Balans

Pauzeconcert:
Het volgende concert is op donderdag 28 mei.

COLLECTEBONNEN BESTELLEN

zomerprogramma 2015