Kloosterweekend 2017 Kloosterweekend 2017

Van vrijdag 17 tot zondag 19 maart 2017  wordt in de St. Adelbertabdij in Egmond-Binnen een kloosterweekend georganiseerd voor een ieder binnen de Christus Triumfatorkerk en de Duinzichtkerk die hierin geïnteresseerd is. Doel van dit weekend: kennismaking met de broeders, te zien hoe zij wonen en leven en vooral het met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die in ons leven belangrijk zijn. De broeders waarderen het zeer als gasten enkele dagen hun leven willen delen. Om die reden maken het bijwonen van de getijdengebeden in de kerk en het deelnemen aan de gezamenlijke maaltijden deel uit van het programma.

Vanwege de reserveringen die in september bevestigd moeten worden, is het fijn als we alvast een inschatting kunnen maken van het aantal mogelijke deelnemers. Vandaar dan ook alvast de volgende praktische informatie:

Aankomst: vrijdag 17 maart 2017 (uiterlijk 16 uur)
Vertrek: zondag 19 maart 2017 (14 uur)
Kosten overnachting in het klooster: € 100 p.p. (betaling mogelijk in overleg)

Aanmelding per email bij: Alexandra Nuijen