Werk & Balans - Jonge professionelen

In de afgelopen jaren zijn er twee trainingen 'Werk & Balans' georganiseerd in het kader van het project Jonge Professionelen en de Christus Triumfatorkerk. Deze trainingen waren opgezet om mensen in de leeftijd van 25 tot 40 jaar te helpen bij het vinden van een goede balans in het dagelijkse leven. Hierbij zijn onder andere de volgende thema's voorbij gekomen: 'Wat zijn je inspiratiebronnen en kernwaarden?' en 'Hoe ga je om met drukte, stress en tegenslagen?' De deelnemers waren enthousiast over dit initiatief.

Komend jaar zullen we op nieuwe wijze aandacht geven aan het thema werk en de balans met het privéleven. Want uit de reacties in de afgelopen seizoenen is gebleken dat dit veel mensen bezighoudt. Zodra hierover meer bekend is, zal op deze pagina aanvullende informatie worden geplaatst.

Contactpersoon: ds. Berit Bootsma.

datum en tijdstip 27-04-2014 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

Pauzeconcert donderdag 24 april 12.30-13.15 uur

Brendan Conroy (cello), Irina Bedicova (zang), Javier Krohn (piano), Zsófia Lázár (fluit) en Helen Papacostopoulou (zang) brengen u een programma getiteld: 'Greek sound of the 20th century'. De toegang is vrij. U bent van harte welkom!

CTK

Actie Kerkbalans 2014