Werk & Balans - Jonge professionelen

In de afgelopen jaren zijn er twee trainingen 'Werk & Balans' georganiseerd in het kader van het project Jonge Professionelen en de Christus Triumfatorkerk. Deze trainingen waren opgezet om mensen in de leeftijd van 25 tot 40 jaar te helpen bij het vinden van een goede balans in het dagelijkse leven. Hierbij zijn onder andere de volgende thema's voorbij gekomen: 'Wat zijn je inspiratiebronnen en kernwaarden?' en 'Hoe ga je om met drukte, stress en tegenslagen?' De deelnemers waren enthousiast over dit initiatief.

Komend jaar zullen we op nieuwe wijze aandacht geven aan het thema werk en de balans met het privéleven. Want uit de reacties in de afgelopen seizoenen is gebleken dat dit veel mensen bezighoudt. Zodra hierover meer bekend is, zal op deze pagina aanvullende informatie worden geplaatst.

Contactpersoon: ds. Berit Bootsma.

Kerkdienst - startzondag
datum en tijdstip 21-09-2014 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart

CTK

Startzondag 21 september
We vieren het begin van het nieuwe kerkenwerkseizoen. Muzikale medewerking wordt verleend door het interkerkelijk gemengd koor Les Chantres uit Papendrecht onder leiding van Hans van Blijderveen. De aanvang van de dienst is om 10.00 uur.

Niet open op ‘Open Monumentendag’
Dit jaar zal de Christus Triumfatorkerk op de Open Monumentendag, zaterdag 13 september, niet te bezichtigen zijn. Echter, op zaterdag 20 september staan, in verband met de opening van de nieuwe tentoonstelling, de deuren van de kerk vanaf 16.00 uur voor iedereen open.

Tentoonstelling september 2014

Opening tentoonstelling
'De Kunst van het erbij horen'
20 september 16.00 u
meer info:

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten

COLLECTEBONNEN BESTELLEN
meer