Werk & Balans - Jonge professionelen

In de afgelopen jaren zijn er twee trainingen 'Werk & Balans' georganiseerd in het kader van het project Jonge Professionelen en de Christus Triumfatorkerk. Deze trainingen waren opgezet om mensen in de leeftijd van 25 tot 40 jaar te helpen bij het vinden van een goede balans in het dagelijkse leven. Hierbij zijn onder andere de volgende thema's voorbij gekomen: 'Wat zijn je inspiratiebronnen en kernwaarden?' en 'Hoe ga je om met drukte, stress en tegenslagen?' De deelnemers waren enthousiast over dit initiatief.

Komend jaar zullen we op nieuwe wijze aandacht geven aan het thema werk en de balans met het privéleven. Want uit de reacties in de afgelopen seizoenen is gebleken dat dit veel mensen bezighoudt.

30'ers Dilemma

In april in juni 2015 staat er een serie avonden over het 30’ers dilemma op de planning. Dit naar aanleiding van het boek van Nienke Wijnants. Daarin komen hele herkenbare onderwerpen ter sprake als ‘de meerkeuzemaatschappij’ of ‘de mythe van het perfecte leven’. Onderwerpen om eens een goed gesprek met elkaar over te hebben.

Cursus Levenskunst

Daarnaast hopen we nog met een hele leuke cursus over levenskunst te komen. Nog niet alles is daarvoor rond, maar zodra het dat wel is maken we dat hier bekend.

Contactpersoon: ds. Berit Bootsma.

datum en tijdstip 21-12-2014 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart

CTK

Kerstnachtdienst

zie pagina kerkdienst meer

1e Kerstdag - Gezinsdienst
25 december 10.00 uur
Gezinsdienst
Thema: Er bloeit iets op!
Voorganger: ds. Berit Bootsma

Met speciale aandacht voor de kinderen.

BeamTeam
We hebben twee Beamers! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten

COLLECTEBONNEN BESTELLEN
meer