PKN
 
activiteiten

activiteiten

Activiteiten

Gespreksgroep "Geloven"
Eetgespreksgroep
Bijbelkring Via Biblia
Bijbelkring
Jeugdgroep
Dining en Wining
Filmavonden
Oecumenische activiteiten
Maaltijdproject
Bazar

Met elkaar de Bijbel openslaan, zorgvuldig lezen, nieuwe verbanden ontdekken en samen bespreken wat de tekst ons te zeggen heeft. Zo maar wat kreten die deze gespreksgroep omschrijven. De avonden worden bij iemand thuis gehouden en afwisselend door een van de deelnemers voorbereid.
 
In drie blokken van vier bijeenkomsten worden verschillende thema’s behandeld. Het eerste blok gaat over de liefde, het tweede over centrale punten uit de geloofsbelijdenis en het laatste blok gaat over moderne theologen. De avonden beginnen om 20.00 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur.
Meer informatie bij ds. Berit Bootsma

naar boven 

Eetgespreksgroep

Elke maand schuiven de eetgespreksgroepleden (ca. 25-45 jaar) bij iemand thuis aan tafel om gezellig met elkaar te eten en van gedachten te wisselen over aansprekende onderwerpen.
De avonden beginnen om ca. 18.30 uur en duren tot 22.00 uur. Als je op zoek bent naar ontmoeting en inspiratie, ben je van harte welkom om mee te eten en mee te praten.
Voor meer informatie of een keer oriënterend een avond bijwonen, kun je contact opnemen met Janita van Nes.

 naar boven

Bijbelkring Via Biblia

In september 2014 is deze kring opgestart. Ons doel is om de Bijbel te leren kennen, maar daarnaast te praten over zaken die ons in het leven van alledag bezig houden. De avonden worden door ds. Berit Bootsma samen met een van de deelnemers voorbereid. Hierdoor ziet iedere avond er weer anders uit.

In drie blokken van vier bijeenkomsten worden verschillende thema’s behandeld. Het eerste blok in het seizoen 2014-2015 is gegaan over de Bijbel en het ontstaan ervan, het tweede blok gaat het het leven als christen. De avonden zijn altijd op woensdag en beginnen om 20.00 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur.

Bijbelkring op de donderdagochtend
Iedere derde of vierde donderdag van de maand is er op de donderdagochtend een Bijbelkring. Met elkaar willen we Gods Woord openen en kijken wat ons raakt, of waar onze vraagtekens liggen. In het gesprek hierover leren we van elkaar en ontdekken we samen hoe het woord als nieuw kan spreken.
De ochtend begint om 10.00 uur en wordt gehouden in een van de zalen van de Christus Triumfatorkerk. De leiding is in handen van ds. Berit Bootsma

naar boven 

Dining en Wining
Dining & Wining zijn borrels die georganiseerd worden door en voor jong professionelen.
Doel: in een gezellige sfeer kennismaken/contact onderhouden met andere jonge mensen van de kerk en/of uit de wijk. Er is altijd een activiteit zoals bijvoorbeeld een spel of samen eten. Iedereen tussen de ongeveer 25 en 45 jaar is van harte welkom. De avonden worden altijd bij iemand anders thuis gehouden. Val je in de doelgroep en sta je nog niet op de maillijst of wil je wat meer informatie, stuur dan een berichtje aan Mirjam Goudart: 

13 februari 2015 Freaky Friday
7 juni 2015 (zondag) Dining & Walking @ the park
4 september 2015 Barbecue
20 november 2015 Picture this!

 

Jeugdgroep

Bij de jeugdgroep ontmoeten de jongeren van 12 t/m 18 jaar uit de gemeente elkaar. Dit gebeurt op een zondag tijdens de kerkdienst. Tijdens de bijeenkomsten praten en leren we over belangrijke thema’s uit het geloof en de traditie van kerk. Daarnaast willen we met elkaar ontdekken op welke manieren de kerk allemaal nog meer actief is, bijvoorbeeld in een voedselbank. Meer informatie kan je krijgen bij de jeugdouderling Arjan Brak

 naar boven

Filmavonden
Waar is de vrijdagavond nu beter geschikt voor dan samen met wat andere mensen bij te komen van de werkweek door samen een film te kijken? Daarom organiseren we vier keer per jaar een filmavond. Tijdens deze avond genieten we eerste van een goede film, om er daarna met elkaar over door te praten. Vaak zijn er genoeg vragen en thema’s die aangestipt worden, die interessant zijn om het nog even met elkaar over te hebben. Zie in de agenda voor meer informatie over de data.

 naar boven

Oecumenische activiteiten
Onze kerk maakt samen met de andere christelijke kerken in de Haagse Hout deel uit van het Oecumenisch Beraad Haagse Hout. Zij organiseert elk jaar een aantal gezamenlijke activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn vastenmaaltijden in de 40-dagentijd en lezingen. Het doel hiervan is de onderlinge band versterken en samen te werken op die gebieden waarop we elkaar kunnen versterken.
Meer informatie kunt u krijgen bij ds. Berit Bootsma

 naar boven

Maaltijdproject
Vindt u het leuk om samen met anderen te eten? Houdt u van een goed gesprek aan tafel? Van september tot en met juni opent de Christus Triumfatorkerk op vrijdagavond haar deuren voor een maaltijd. Elke vrijdag kunt u dan terecht voor een smakelijk driegangenmenu. De maaltijd kost € 6,50. De inloop is vanaf 17.30 uur, om 18 uur gaan we aan tafel en rond 19.30 uur sluiten we af. Doet u mee? U bent van harte welkom!

naar boven

Voorlopig geen bazar meer.

De bazarcommissie heeft besloten voorlopig geen bazar meer te organiseren, nader bericht leest u in Samenspel.
Dit betekent dat u GEEN zaken meer kunt inleveren in de kerk. Heeft u spullen waarvan u denkt dat ze nog iets waard zijn, denk dan bv. aan de Pelgrimshoeve in Zoetermeer (voor allerlei spullen), het Leger des Heils (kleding), of andere goede doelen.

 
 

Kerkdienst - Heilig Avondmaal - Witte Donderdag
datum en tijdstip 02-04-2015 om 19.30 uur


Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart meer details

 
CTK


 
Facebook
wij hebben ook een Facebook Pagina
 
Dag van de Aarde

Dag van de Aarde
18 april 11-15 u
gratis toegang
lees meer ...
 
Cursus Levenskunst


10 maart
31 maart
16 april
meer info
 
Benefietconcert tbv orgel CTK

Op 2 juli 2015
pianoconcert door
Guy Livingston
info:
 
zaterdagmiddag-concerten
in de CTK
'JONG TALENT OP HET PODIUM '
zie agenda
11 apr.  2015 

 
Actie Kerkbalans 2015

Uw Kerk in Balans
 
 
COLLECTEBONNEN BESTELLEN
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.