COLLECTEBONNEN BESTELLEN COLLECTEBONNEN BESTELLEN

Bestellen van collectebonnen:
U kunt in de Christus Triumfatorkerk collectebonnen gebruiken. In deze tijd van pinnen en geen kleingeld in de portemonnaie is dit een goede en makkelijke methode. Door de collectebonnen via uw bankrekening te bestellen en af te rekenen, heeft u bovendien jaarlijks een belasting-aftrekpost voor wat betreft uw giften.

Er zijn bonnen van 0,50 eurocent en van 1 en 2 euro.

• Postbankrekening NL38 INGB 0000 005253
  • t.n.v. Collectebonnen GKO/PGG te Den Haag

Bij de omschrijving zet u:

• Hoeveel en van elke waarde u collectebonnen wilt. (in een veelvoud van 20 bonnen)
  • Reken dat bedrag uit en maakt dat bedrag over.
  • U krijgt ze dan zo spoedig mogelijk  toegestuurd.

De betaling kunt u aftrekken als gift. De Christus Triumfatorkerk is een ANBI organisatie.

Waar staat ANBI voor?
ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Sinds 1 januari 2006 zijn goede doelen die gerangschikt  zijn door de Belastingdienst als ANBI organisatie geheel vrijgesteld van schenkings- en successierechten.

datum en tijdstip 02-08-2015 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.

Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart

CTK

zomerprogramma 2015

zie meer informatie in de agenda:
6 augustus
13 augustus

Talentenveiling

In plaats van Bazar
10-10-2015
Talentenveiling

Actie Kerkbalans 2015

Uw Kerk in Balans

wij hebben ook een Facebook Pagina

COLLECTEBONNEN BESTELLEN

Zomerstop Pauzeconcerten
In de zomermaanden zijn er geen Pauzeconcerten in de Christus Triumfatorkerk. Eind september start de nieuwe serie concerten. Tegen die tijd vindt u de informatie op onze website.