COLLECTEBONNEN BESTELLEN

Bestellen van collectebonnen:
U kunt in de Christus Triumfatorkerk collectebonnen gebruiken. In deze tijd van pinnen en geen kleingeld in de portemonnaie is dit een goede en makkelijke methode. Door de collectebonnen via uw bankrekening te bestellen en af te rekenen, heeft u bovendien jaarlijks een belasting-aftrekpost voor wat betreft uw giften.

Er zijn bonnen van 0,50 eurocent en van 1 en 2 euro.

• Postbankrekening NL38 INGB 0000 005253
  • t.n.v. Collectebonnen GKO/PGG te Den Haag

Bij de omschrijving zet u:

• Hoeveel en van elke waarde u collectebonnen wilt. (in een veelvoud van 20 bonnen)
  • Reken dat bedrag uit en maakt dat bedrag over.
  • U krijgt ze dan zo spoedig mogelijk  toegestuurd.

De betaling kunt u aftrekken als gift. De Christus Triumfatorkerk is een ANBI organisatie.

Waar staat ANBI voor?
ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Sinds 1 januari 2006 zijn goede doelen die gerangschikt  zijn door de Belastingdienst als ANBI organisatie geheel vrijgesteld van schenkings- en successierechten.

Kerkdienst / Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 30-11-2014 om 10.00 uur
Creche voor kindjes van 0-4 jaar.
Kinderdienst voor 4-12 jarigen

Informatie over: doop, trouwen, belijdenis, afscheid en uitvaart

Pauzeconcert 13 november 12.30-13.15 uur

U kunt dan luisteren naar Hrvoje Hleb - gitaar. Hij speelt werken van Bach, Tarrega en Barrios. De toegang is vrij. U bent van harte welkom!

CTK

Tentoonstelling september 2014

Opening tentoonstelling
'De Kunst van het erbij horen'
20 september 16.00 u
meer info:

BeamTeam
We hebben een Beamer! En nu dus ook een BeamTeam!
Hebt u vragen aan hen?
Kijk op: de contactpagina bij Kerkdiensten

COLLECTEBONNEN BESTELLEN
meer