COLLECTEBONNEN BESTELLEN COLLECTEBONNEN BESTELLEN

Bestellen van collectebonnen:
U kunt in de Christus Triumfatorkerk collectebonnen gebruiken. In deze tijd van pinnen en geen kleingeld in de portemonnaie is dit een goede en makkelijke methode. Door de collectebonnen via uw bankrekening te bestellen en af te rekenen, heeft u bovendien jaarlijks een belasting-aftrekpost voor wat betreft uw giften.

Er zijn bonnen van 0,50 eurocent en van 1 en 2 euro.

• Postbankrekening NL38 INGB 0000 005253
  • t.n.v. Collectebonnen GKO/PGG te Den Haag

Bij de omschrijving zet u:

• Hoeveel en van elke waarde u collectebonnen wilt. (in een veelvoud van 20 bonnen)
  • Reken dat bedrag uit en maakt dat bedrag over.
  • U krijgt ze dan zo spoedig mogelijk  toegestuurd.

De betaling kunt u aftrekken als gift. De Christus Triumfatorkerk is een ANBI organisatie.

Waar staat ANBI voor?
ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Sinds 1 januari 2006 zijn goede doelen die gerangschikt  zijn door de Belastingdienst als ANBI organisatie geheel vrijgesteld van schenkings- en successierechten.