Coronaregels voor onze kerkdiensten Coronaregels voor onze kerkdiensten
Coronaregels voor onze kerkdiensten
Ze zijn weer terug: de coronaregels in de kerk. We merken dat het weer even wennen is, daarom hier een opfriscursus.
Allereerst: u bent van harte welkom in onze kerkdiensten. We proberen dat zo veilig mogelijk te organiseren. Dat kan tot max. 70 kerkgangers (excl. medewerkers). Daarom vragen we u zich van te voren op te geven via de aanmeldlink.

Bij binnenkomst dragen we een mondkapje, ontsmetten we onze handen en houden we de jas aan. Vervolgens melden we ons bij de trap bij de ‘coronavrijwilliger’. Die vinkt uw naam af op de aanmeldlijst.
In de kerkzaal laten we steeds een bank vrij en schuiven we door naar het midden van de bank, zodat een latere kerkganger u niet hoeft te passeren in de bank, maar aan het gangpad kan gaan zitten.
We zingen nog steeds een aantal liederen gezamenlijk. Dat kan, omdat we een grote kerkzaal hebben en goed ventileren.
Na de dienst vertrekken we via de zijuitgangen van de kerkzaal, die rechtstreeks op de Laan van NOI uitkomen. De mensen die de lift gebruiken gaan uiteraard via de lift.

Echt gezelliger wordt het er niet op, maar het is wel mooi dat we kunnen blijven vieren in de kerk én via de livestream. Zo zijn we met elkaar verbonden.