Breien voor daklozen

Daarom deze vraag: brei je mee? En als dat niet kan ..., doneren mag ook!
Hoe werkt dat dan? De wol wordt in de kerk klaargelegd. Het is lekker grof garen, naalddikte 9-10. Dat betekent dus dat je zo klaar bent. Er zijn verschillende opties.
Je kunt op zondag - of doordeweeks als de kerk open is - wol ophalen en thuis breien, haken of punniken op de breiring en het dan in de kerk inleveren. Tot en met vrijdag 20 december zal daarvoor een mand klaar staan.
Je komt op de vrijdagochtenden tot aan Kerst gezellig koffiedrinken met de kosters. Als extraatje kun je dan ter plekke breien, haken of punniken. Neem dan wel zelf brei- of haaknaalden mee!
De niet zo handwerklustigen onder u bieden we de mogelijkheid mutsen en sjaals die niet meer gebruikt worden, in te leveren in de kerk. Ook kindermaatjes zijn welkom.