16 mei: dienst vanuit de Duinzichtkerk 16 mei: dienst vanuit de Duinzichtkerk
Op deze zondag na Hemelvaart vieren we samen met de Duinzichtkerk. De livstream komt dan ook uit die kerk.

Al in 2019 werd als thema voor de uitwisseling met Marienbrunn ‘levend water’ gekozen. Marienbrunn is een wijk in Leipzig ontstaan bij een Maria-bron, vandaar de naam. En dat water in ons koude kikkerlandje een grote rol speelt behoeft geen betoog. In de bijbel is water een veelzijdig onderwerp. Water is noodzakelijk voor leven en nieuw begin, maar ook bedreigend als chaosmacht.
Deze zondag staan we stil bij een bron van levend water. Waar is onze bron? Waar putten wij uit om geïnspireerd te kunnen leven? Zulke vragen roepen het verhaal op uit Johannes 4.
We vieren deze zondag gezamenlijk met de wijkgemeente Archipel/Benoordenhout in de Duinzichtkerk.
De livestream zal dus via het kanaal van de Duinzichtkerk te volgen zijn.

Voorganger: ds. Jaap van den Akker
Orgel en piano: Gert Boersma
Zang: Anne Hélène Borghouts en Christine van Gend
Ouderlingen: Sam Boelens en Miriam Busse
Diaken: Paulien Kuipers

De kerkdienst is online te volgen via het YouTubekanaal van de Duinzichtkerk.